Na ndiqni
  • Destinacionet më të rrezikshme në botë

    Udhëtimet dhe njohja me kultura të ndryshme nëpër botë janë pjesa më e mirë e vitit.

    Përfitime shpirtërore nga udhëtimet janë të panumërta, përveç se njoftohesh me bukuri e kultura të ndryshme, gjithashtu njoftohesh edhe me njerëz të ri nga të cilët mëson shumë gjëra.

    Mirëpo ekzistojnë disa vende të cilat turizmi në to është mjaft i rrezikshëm, edhe pse njerëzit kureshtar përsëri vendosin t’i vizitojnë.

    Më poshtë janë paraqitur disa nga këto vende të rrezikshme:

1 / 7
Më të lexuarat
Sondazh A mendoni se qytetarët e Kosovës do të lëvizin pa viza këtë vit?
test