Na ndiqni
 • Njerëzit që ngjasojnë me personazhet në muze

  Muzetë janë institucione të cilat kujdesen të koleksionojnë artefakte dhe objekte të tjera artistike, kulturore, historike dhe me rëndësi shkencore.

  Në muze të ndryshme botërore ka piktura me domethënie të ndryshme, por pikturat me personazh njeriun diskutohen dhe komentohen shumë nga njerëzit në kohët e sotme.

  Arsyet mund të jenë nga më të ndryshmet ndoshta nga mënyra se si paraqitet e kaluara aty, apo ndoshta edhe nga përmbajtja e pikturës.

  Disa persona kanë ngjasuar shumë me personazhet e pikturave, e për të mbetur kjo kujtim ata kanë shkrepur disa fotografi pranë tyre.

  Këtu në galeri i keni disa prej tyre:

1 / 9
Më të lexuarat
Sondazh A mendoni se qytetarët e Kosovës do të lëvizin pa viza këtë vit?
test