Na ndiqni
  • Ide të dhuratave për shoqen feministe

    Ky vit ka dëshmuar faktin se lëvizja femiste është më e fortë dhe më e nevojshme se kurrë më parë.

    Që nga kampnja ‘#MeToo’ e rrjeteve sociale duke e vënë në pah problemin e normalizimit të abuzimit seksual dhe ngacmimeve deri te shtyrjet për barazi në pagesë në vendin e punës, gratë janë duke përdorur zërin e tyre kolektiv dhe fuqinë politike për të rritur numrin për të bërë botën më të barabartë për të gjitha gjinitë.

    Përderisa janë duke u afruar festat, gëzoni feministet që kanë qenë duke avokuar për barazinë gjinore me dhuratat të fuqishme.

1 / 8
Më të lexuarat
Sondazh A mendoni se qytetarët e Kosovës do të lëvizin pa viza këtë vit?
test