Na ndiqni
  • Fustanet më të mira të nusërisë për vitin 2018

    Dita e dasmës është më e veçanta për secilin person. Por, ndonëse është ditë e veçantë dhe e mbushur me gëzim, paraprakisht kërkon një përgatitje të madhe, e që në mesin e kësaj përgatitjeje hyn edhe përzgjedhja e fustanit.

    Fustani i nusërisë gjithmonë duhet të jetë unik për nga bukuria dhe t’i përshtatet trupit të nuses, prandaj edhe është i vështirë procesi i përzgjedhjes së një fustani ideal.

    Prandaj, në mënyrë që t’ua lehtësojmë sadopak këtë proces, në galeri i keni disa ide se cilët fustane të nusërisë janë në modë për këtë vit.

1 / 10
Më të lexuarat
Sondazh A mendoni se qytetarët e Kosovës do të lëvizin pa viza këtë vit?
test