Na ndiqni
  • Shtiresh sikur je i lumtur, ka përfitime reale

    Një person i qeshur krijon harmoni rreth vetes. Qetësia dhe mirësjellja rrisin ndenjat pozitive dhe krijojnë një atmosferë relaksuese.

    Me të njëjtin mekanizëm vepron edhe e kundërta. Nëse jeni të ngrysur gjithmonë, transmetoni pasiguri dhe negativitet përreth.

    Ju duket se lumturia është larg?

    Shihni më poshtë galerinë për të zbuluar më shumë.

1 / 5
Më të lexuarat
Sondazh A mendoni se qytetarët e Kosovës do të lëvizin pa viza këtë vit?
test