Na ndiqni
  • Trendi numër një për këtë vjeshtë: Si t’i bartni çizmet e gjata deri mbi gjunjë

    Edhe pse ekzemplarët e lëkurës, të cilët sipas rregullit kushtojnë goxha dhe janë më të qëndrueshëm dhe më cilësorë, kjo nuk është e thënë patjetër të jetë rregull. Nëse planifikoni t’i bartni çizmet tuaja çdo ditë, është me rëndësi të jenë të rehatshme. ÇIZMET mbi gjunjë pa dyshim janë njëri ndër trendët më të mëdhenj edhe këtë vjeshtë.

    Për shkak se ato filluan të barten që nga viti i kaluar, me siguri deri tani keni blerë së paku një palë, por nëse jo – shitoret janë përplot prandaj s’ka dyshim që do të gjeni një palë sosh që do t’ju pëlqejnë edhe juve por do të kenë edhe çmim të përballueshëm për ju.

    Çizmet mbi gjunjë duken njësoj mirë me taka dhe pa taka, gjë që tregojnë fotot e blogereve dhe materialet e stilit të rrugëve.

1 / 10
Më të lexuarat
Sondazh A mendoni se qytetarët e Kosovës do të lëvizin pa viza këtë vit?
test